#side { float: left; width: 180px; margin-top: 300px; padding: 24px 18px 0px 12px; left:-30px; border-right-width: 3px; border-right-style: solid; border-right-color: #CCCCCC; } duracellie -

Förgrep sig på cykelsadlar...

Mycket har man hört talas om. Folk som tänder på att klä ut sig till hästar, folk som gärna blandar in mat och folk som gärna befinner sig på dom märkligaste platser.
Men att någon kan få syn på en cykelsadel och tända till?... Vad är det för fler på snubben i Östersund gått runt och gnidit sig mot cykelsadlar för att han tycker att det är mysigt? Själv har jag svårt att se sexigheten i denna pryl. Tycker att det är nog så jobbigt att behöva umgås med den klumpiga klossen på ett 30-minuters spinningpass. Den saknar totalt charm i sitt trötta överdrag och är oftast allmänt fåordig och stel.
Det intressanta är dock att sadel-snubben nu är åtalad för "sexuellt ofredande". Kan bli en spännande rättegång. "Nu ska vi få höra BMX-sadelns historia om vad som hände den där eftermiddagen i januari...".

Puss
 


En vanlig dag på gymmet

Roligast idag...

...killen på gymmet som ägnade minst 25 minuter åt löpbandet. Med handuk runt halsen, lurar i öronen och vattenflaskan i högsta hugg. Det vara bara det att han sysslade med att "turist-promenera". Det vill säga, traska i lungt tempo med händerna i fickorna. Som om han försökte döda några minuter vid en busshållsplats. Eller gick på en vacker gata i Paris och letade efter fina byggnader att fotografera. Där vankade han lugt och stilla medan han tittade på någon av serierna i tv-apparterna... Ja du, har man ett gymkort så ska man i allafall gå till gymmet...

Puss

Razborka vadå?

Ännu en delfinal i melodispektaklet bakom oss. Även denna gång bestod den av musik, publik, en härlig touch av Luuk... och ett framträdande som fick en att vilja kliva ur skinnet och lämna jordelivet. Vem var donnan som under namnet "The Nicole" varavade  falsksång med att kasta låtsasnö, slå sönder plastflaskor och röra sig som en hallt delfin? Helt plötsligt kändes skolcabarérna i mellanstadiet som kvalitativ underhållning...

Det är inte okej.

Puss.

Anna Sjödin på Alla Hjärtans Dag.

SSUs förre ordförande Anna Sjödin har gjort comeback. Denna gång debatterar hon våldtäktsbrott i SVTs "Debatt". Härligt att se att hon fortfarande känns lika vilsen, osammanhängande och charmlös som sist vi såg henne. Hennes strategi är som vanligt att argumentera aggresivt och kortsiktigt. Jag börjar återigen fundera på hur hon hamnade i politiken i första taget. Hon har en väldigt osympatisk ton och känns galet oresonlig... även när hon är nykter.

Alla hjärtans dag var det ja. Alla ni som har skickat blommor, nallar och kort, tack! Men ni måste ha skickat till fel adress för dom har ännu inte kommit fram... ;-)

Puss. 

Tito Tito Tito...

Tito Beltran blev fälld. Måste medge att jag trodde att han skulle få segla räkmacka genom hela skandalen när han efter att rättegången avslutats i januari fick åka hem. Men icke. Istället fick han 2 års fängelse och härliga första sidor om att han nu även anklagas för att ha förgripit sig på en 7-årig flicka. Det kan inte vara toppen att gå och lägga sig som Titio Beltran ikväll... Jag har inte följt rättegången slaviskt och har heller inte tagit del av alla bevis, men jag kan inte låta bli att säga att snubben är lite obehaglig. Det är något i hans blick som får mig att tro att han är snubben som, utan dåligt samvete, skulle försöka lura på mig en bil som kommer att falla sönder så fort jag lämnat hans uppfart... Och jag kan medge att jag uttalade ett artikulerat "Yes" när jag hörde om domen. Hela hans idé om att allt är en konspiration känns märklig. Tar man inte sig själv på lite för stort allvar om man går runt och tror att en handfull människor har diktat ihop en hel historia för att förstöra ens liv? Att dom har haft "Bring Tito Down"- onsdagar varje vecka sedan 2001 för att väva ihop en bra story. Till detta kommer frun Jenny som stått snett bakom Tito i välfriserat hår och röda naglar sedan den första tidningsrubriken. Hon vet minsann att han aldrig skulle göra något sådant och berättar gärna för diverse journalister om vad som egentligen hände, trots att detta var flera år innan hon träffade snubben... Tror tyvärr att kvinnan går ett hemskt uppvaknande till mötes i framtiden...  


Puss.

Man kanske skulle bli bög.

Sitter och tittar på gay-galan. Man kan inte låta bli att bli lite sugen på att bli bög... Då får man ha obegränsat med med glitter och glans alla dagar i veckan, man får nynna på schlager-låtar och fortfarande uppfattas som cool och man får tok-blondera sig utan att klassas som hjärndöd...  Vissa har det bra jävla lätt.
 
Sport-ankaret i TV4 har fått klä sig själv till kvällens 22-sändning. Nån stylist måste har fått kräksjukan och tvingats gå hem... Eller vad kan annars vara anledningen till att en, i vanliga fall, söt tjej sitter i rutan på bästa sändningstid i något som får henne att se ut som en flodhäst inlindad i ett tält... Man måste ha wide-screen för att kunna se hela henne. 

Puss. 

Pamela Andersson...

Mycket kan man anklaga Pamela Andersson för, men inte för att vara fräsch. Helst hade man ju önskat att han hade nöjt sig med att ha sprungit runt i en röd baddräckt och kroppsolja några säsonger och sedan satsat på ett vanligt liv. Kanske skaffat sig ett jobb, en pojkvän som inte prenumererar på kokain och tatueringar och kanske ett stabilt liv. Men nu valde hon en annan väg, och det är ju hennes val. Vill man vakna med 2,5 kg i varje BH-kupa bredvid Tommy Lee, så visst. Men kunde hon inte ha nöjt sig med det? Hon har blivit "bröst-Pamela" med hela världen. Kan hon inte bara bo på sin strand och springa runt och vara märklig? Nej, nu ska hon strippa i Paris! Hon ska klä av sig dom små kläderna på en scen till fransk rockmusik. Kan det finnas någon som skulle kunna utstå ett sådant spektakel? Än mindre betala för det?

Dom flesta skulle ju betala för att få henne att klä på sig och stå still...

Puss.


RSS 2.0