#side { float: left; width: 180px; margin-top: 300px; padding: 24px 18px 0px 12px; left:-30px; border-right-width: 3px; border-right-style: solid; border-right-color: #CCCCCC; } duracellie -

Shopping på stan...

Tessan och jag tog en shoppingtur på stan i eftermiddags. Huvudsyftet var att hitta snygga kläder till Tessan som hon ska ha på en utlandsresa nästa vecka. Det gick väldigt dåligt. Därför fick vi, efter 3 timmar i innerstan, åka vidare till Kista Galleria. Tyvärr gick det lika dåligt där. Hon kom hem med ett sketet plagg och var otroligt missnöjd.
Det sekundära syftet med turen var att hitta ett par snygga joggingskor till mig som jag kan ha på gymmet. Även detta gick dåligt. Jag kom hem med ett par jeans, en t-shirt och en vårjacka. Och ett par väldigt fula joggingskor. Snubben i butiken sa att det tyvärr inte tillverkas snyggare jogging skor. Jag fick helt enkelt lägga nästan en tusenlapp på ett par skor som såg ut som ett par rymd-sneakers. Det ska stötdämpas så till den milda grad! Ända fördelen är att han garanterade att dessa ska hålla mina knän i ordning i lång tid framöver. Och knän gör ju helt klart livet lättre. 
Speciellt när man ska trava Sthlm City upp och ner och sedan Kista Galleria upp och ner! Sånt är livet i överkonsumtionens samhälle. 


Även en dvärg kan hitta för små byxor.

Om nån undrar var världens alla paljetter är så kan vi nu visa att dom sitter på en rosa topp på Gina Tricot. Bling Bling.
puss

Bistron briljerar.

Att SJ försöker höja statusen på sina tåg är tydligt. Detta gör dom bland annat genom att byta namn på det vi förknippar med deras resor...
Gubben/tanten som går runt och river biljetter har så länge jag kan minnas kallats för... Juste! Konduktör. Numera står det "Tågvärd" på namnbrickan... Den som tidigare var lokförare har blivit tågförare-som om han precis kommit på att dom hängt på vagnar på loket och skapat ett tåg! Och resturangvagnen heter numera Bistro. But why? Kanske för att man inte får använda ordet "Resturang" om maten knappt är bra nog åt husdjur.


På tåget hem från Göteborg blev Elin hungrig och tog en tur till Bistron för att hitta något litet att äta. Med "litet" menas något som kostar mindre en 129 kr. Alla rätter är nämligen skitsmå och skulle gå under "Spädbarnportion" i riktiga resturanger.
Detta är vad hon hittade.

En bit kartong med några pålimmade frön garnerade med en ostskiva som torkat i kylen. Som pricken över i i toppas mästerverket med en bit trött gurka. Om denna kreation får ligga framme och torka ytterligare någon timme blir den hård nog att använda som gatusten eller mordvapen. Mums.

Puss 

Göteborg.

Efter en hektiskt Let's Dance final var det dax att åka till Göteborg för att dra igång Idol-turnén.  
I söndags eftermiddag var jag tvungen att gå på en lång promenad för att rensa huvudet och få lite tystnad.

Göteborg bjöd på sol. Tack för det.
Puss

Mona och SMS

Debatt mellan Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt i Rakt på med KG Bergström.
Och Mona Sahlin gör ingen besviken. Hon fortsätter att berätta vad regeringen gjort fel men har väldigt få egna alternativ. Har hon något så ska hon alltid "satsa pengar på att lösa situationen". Var dom pengarna kommer ifrån är oklart.
Är det bara jag som lagt märke till att Mona blir knallröd från bysten och uppåt när hon står i debatter? Är hon nervös eller är det bara sossefärgen som rotat sig lite för hårt?

Jag har fått ett sms från ett nummer jag inte känner igen: "Grattis på födelsedagen! Har du fått något fint?". Hm, antog att det var från en avlägsen vän eftersom jag inte fyller förrän i juli. Svarade dock " Tack snälla, jag fick en brödkavel, en julstjärna och en pennvässare. Och det var ju generöst såhär fyra månader innan min stora dag. Kram Ellie".
 
Puss 

 

Så här kunde jag ha sett ut om jag blivit man...


Nån som undrar hur min grekiske kusin ser ut? Ungefär såhär.

SLIMLIFE


SLIMLIFE! Den nya fettreduceringmaskinen.
Enligt en annons i Expressen kan man spara hela 130.000 kr på att hyra denna "fett-dammsugare" i 12, 24 eller 36 månader. Min vän Tobbe ringde upp företaget för att få lite mer info om det ekonomiska upplägget. Han fick efter lite förhandlande veta att han skulle kunna få hyra maskinen för 4500 kr i månader och då skulle dom "slänga med en hårborttagningsmaskin utan extra kostnad". Tjoho.

Vad annonsen inte berättar är hur denna dammsugare ska användas. Räcker det med att ta en kniv, dra ett snitt där man känner sig lite tjock och suga med maskinen? Måste man ta hjälp av en kompis? Dvs, ringa en god vän och fråga om den kan komma förbi och fettsuga en? Kan man gå ihop ett gäng och hyra den tillsammans? Och helt enkelt fettsuga varandra? Ett fettsugningsparty! Många frågor blir det.

Men det är klart att man vill hyra en SLIMLIFE. Man blir smal och sparar dessutom 130 000 kr! Tänk vad mycket roligt man kan ha för dom pengarna!

Kom för övrigt och tänka på att tex en bostadsrättförening skulle kunna hyra en tillsammans, då bli inte så dyrt. Så kan man boka in sig på SLIMLIFE samtidigt som man bokar tvättstugan. Medan kläderna tvättas suger man bort lite överflödigt fett på låren. Och får man samma deal som Tobbe så kan man, medan man väntar på torktumlaren, bränna bort behårig på benen... Perfekt.

Puss

Vad hände?

Jag drömde om våren. Och vaknade till detta.


Jag vill avliva vintern. Hårt och långsamt...

Vinterkräksjukan, gudmor och foton.

Vad har jag gjort den senaste veckan? Jag har fått veta att jag ska bli gudmor, jag har testat vinterkräksjukan och varit hos en fotograf och tagit bilder till ett visum...

Men vi tar det i rätt ordning.

Jag fick i lördags veta att en av mina nära vänner har en bulle i ugnen. Det var väldigt oväntat men kom självklart som en glad överraskning. Jag fick även frågan om jag ville bli gudmor, and guess what. Yes!
Eftersom jag aldrig varit gudmor tidigare var jag tvungen att googla på vad det innebär... Det här var vad jag hittade:

"En fadder, gudfar eller gudmor är ett dopvittne som tar på sig ett särskilt ansvar som förebedjare och kristet föredöme för den som döps. Ursprungligen ingick i fadderskapet också ett uppdrag att gå in som adoptivförälder i händelse av att föräldrarna gick bort eller på annat sätt blev oförmögna att ta hand om det döpta barnet."

Hm. Jag vet att jag kommer bli ett katastrofalt dåligt kristet föredöme. Jag och Gud har aldrig varit goda vänner. Chansen att jag promotar honom är därför lika stor som att jag lär mitt gudbarn att tillbe jultomten eller tandfén. Jag jobbar därför istället på att detta lilla barn ska digga sig själv, prenumerera på DN och inte dejta korkade killar. Duger? Att jag ska behöva adoptera kraken känns orealistiskt...

(Nu blev bokstäverna skitsmå. Vet inte varför eller hur man botar det..)

Jag har även testat Vinterkräksjukan. Det var en upplevelse. Först känner man sig hängig, deppig och trött. Sedan vill man dö. Avlivas. Sluta finnas. Sedan ser man ljuset i tunneln. Man känner att det finns ett liv efter döden... Sen är det slut. Tack o hej.

Sist men inte minst har jag varit hos en fotograf och tagit bilder till ett jobbvisum. Jag gick in på Expert i Gallerian och bad killen producera 4 visumbilder i storleken 2,5 x 3 cm på mig. Jag fick sätta mig på en kontor stol, titta in i en liten dosa och så sa det klick, pip och pling så fick jag bilder i handen. Dom var visumbilder, 2,5 x 3 cm och fyra stycken. Att jag såg ut som en trafikolycka var ju inte killens fel...

Puss  


RSS 2.0