#side { float: left; width: 180px; margin-top: 300px; padding: 24px 18px 0px 12px; left:-30px; border-right-width: 3px; border-right-style: solid; border-right-color: #CCCCCC; } duracellie -

Lite öde.

Vaknade i tisdags morse och kom och tänka på en gammal vän. Våra föräldrar umgicks när vi var små och vi blev goda vänner. Vi körde hela brudpaketet med att sminka varandra, prova våra mammors kläder och dansa till discodängor. Våra föräldrars bekantskap rann ut i sanden för många år sedan och därmed även våran. Vi sågs senast för tio år sedan och sen dess har vi inte hörts av. Jag vet inte vad det var som fick mig att tänka på henne just denna morgon.
Men jag bestämde mig iallafall för att fråga min pappa vad hon heter i efternamn och se om jag kan hitta henne på Facebook. Vore roligt att höra hur hon mår!

I veckan har vi spelat in musikvideo och i tisdags kväll var vi på klubben Victoria för inspelning. Jag stod vid baren och pratade scener med regissören när en tjej kom fram till mig och frågade: ”Känner du igen mig?”. Jag tittade på henne och började tänka efter. Nej, jag kunde inte placera henne. Kan det vara en gammal skolkompis? Jag tog ett djupt andetag och sa som det var, att jag tyvärr inte kunde placera henne. Hon log då och sa: Jag heter Emilia, våra föräldrar var vänner för flera år sedan och vi brukade leka när vi var små. Kommer du ihåg?

Jag kunde inte göra annat än att le och krama om henne: Emilia! Va kul att se dig! Tro det eller ej, men jag tänkte på dig imorse!
Man kan inte låta bli att smygtro på ödet. Lite. Ibland.

Puss


Musikvideoinspelning

Två dagar av musikvideoinspelning med många timmars slit. 
Ray Lavender fest. Salif & AJ Griot - Bang Bang 





Japp, det är en hip hop video. Dvs, brudar, klubbmiljö och Bling Bling.


Ray fingrar på halskedjan...


Om en månad får ni se det färdiga resultatet!
Puss

 


Sjuk.

Och så fick man feber och halsont och vill inte finnas. Hur kommer det sig att man känner sig så liten och ynklig och meningslös när man är sjuk? Man vet ju att det kommer att gå över, man vet att det är något som man inte kan rå för och att det är något som drabbar alla. Ändå känns det som ett personligt misslyckande.

Tur för mig att jag har två härliga killar som tar hand om mig. Den ena är liten och lurvig och vill alltid ligga nära. Den andra är stor och mysig och kommer med te, glass och kärlek. Det finns sjuklingar som har det värre!

Har du nånsin sett finare killar... ? Trodde väl inte det!

Puss


Bauhaus

Jag besökte Bauhaus idag. Det var trevligt. Jag letar prylar till min renovering och älskar att gå runt och bli inspirerad. Även på Bauhaus.

När jag gick igenom deras uppvisningsbadrum mötes jag av följande:

Jaha. Visste inte att det var "VM i dålig smak" på varuhuset den här veckan. Spännande med temaveckor.

Puss


Kreativitet



Varför kött + swarovski kristaller? Vet inte. Men jäkligt kreativt. Ett fotograf som tänjer på gränserna.
Den här killen kan bli helt grym, eller sjukt farlig. Den som lever får se.

Puss

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Igår var en dag då inte allt blev riktigt som jag hade tänkt mig...

Jag var inne i stan och skulle ta bilen och åka hem. Eftersom jag stod parkerad på en gata där det är förbjudet att stå mellan 13-17 på måndagar (igår) var jag noga med att gå ut till bilen vid kvart i ett för att vara säker på att vara därifrån i tid. Med tanke på köldknäppen som drabbat oss är det alltid lite spänd stämning när jag ska starta bilen på morgonen. Kommer den orka igång? Även denna gång gjorde min lilla fina blå en mästerlig insats och startade utan krångel. Jag lät bilen stå på tomgång medan jag skrapade rutorna för att få upp värmen lite. När jag skrapat färdig upptäckte jag att bilen gått i lås! Med nyckeln i och bilen på tomgång. WTF!
Jag gjorde som jag brukar göra när jag och bilen hamnar i en situation, jag ringer till pappa. Inte helt oväntat kunde inte ens pappa göra något åt problemet från andra sidan stan. Och kan inte pappa göra något åt det, vet man att man har stökat till det ordentligt! Jag hade bara två alternativ, 1) slå sönder rutan, 2) åka hem till mamma i Rönninge och hämta extranyckeln. Eftersom jag visste att alternativ ett skulle leda till ångest och stökiga konsekvenser fick de bli alternativ 2. Så jag knallade till tåget, köpte en SMS biljett och började min resa till Rönninge. Allt detta medan bilen stod och jobbade upp värmen. Alldeles ensam på en vintergata i Stockholm.
En och en halv timme senare var jag tillbaka med extranyckeln. Och där stod lilla bilen fortfarande och puttrade. Enda skillnaden var att jag nu hade en glad p-bot på vindrutan. Lapp-lisors bitterhet ger aldrig vika.
Bilen har i allafall aldrig varit varmare och skönare en kall vinterdag.

Puss

En extra tanke till...

Det finns mycket att glädjas åt såhär i början av ett nytt år. Men det finns också dom som inte har det lika bra, som det faktiskt är lite synd om...

Björn Ranelid. Hur stökigt kan det inte vara att upprätthålla den där solbrännan året om? Att dessutom komma ihåg alla svåra ord han envisas med att använda hela tiden måste vara otroligt tidskrävande. Att han trots detta hinner vara med i ”Stjärnorna på slottet” och bitvis vara helt fantastisk tyder på att killen är effektiv, eller att han mycket snart kommer att gå in i den berömda "väggen".

Vargarna. Det är inte lätt att vara varg just nu. Snacka om att leva i en krigszon.

Stackaren som regisserat ”Göta Kanal 3”. Den sägs vara riktigt illa. Så illa att vi gör bäst i att bara glömma den, låtsas som den aldrig hänt, och gå vidare. Alla kan göra misstag, glöm inte det!

Anna Anka. Behöver jag förklara? Nej, trodde väl inte det.

Den här glada bilägaren, som uppenbarligen varit bortrest över jul och nyår. Någon kommer ha en stökig måndag morgon.



Skänk en tanke till dessa.
Puss


10-01-01

God fortsättning så att säga!

1:a januari är här. Dagen då Sverige (och kanske resten av världen?) lider av kollektiv bakfylla och landets pizzerior säkrar sin ekonomi för det första kvartalet på det nya året.

Dagen då allt för många lovar att aldrig dricka igen och dagen då det bara visas skräp på tv trots att tv-tittandet aldrig kommer bli högre under året än just idag. Dagen då tidningarna listar viktiga händelser från året som gått för att imorgon börja med artikelserier om hur man tappar 15 kilo innan valborg. Dagen då nedräkningen till sommaren börjar.

Så låt mig önska er alla en god fortsättning! Kan trösta er med att huvudvärken kommer bli bättre till imorgon. 2010 kommer bli ett fantastiskt år! Jag bara vet det!

Puss


RSS 2.0