#side { float: left; width: 180px; margin-top: 300px; padding: 24px 18px 0px 12px; left:-30px; border-right-width: 3px; border-right-style: solid; border-right-color: #CCCCCC; } duracellie -

God natt.

En sista ansträngning denna söndag.
God natt.

Söndag

Söndag i Lundmarkska palatset. Mys fram till 14.00, sen jobb. Det skulle slipas soffbord. Bordet som kostade
100 kr på Blocket ska målas och måste först slipas. Man kan tro att det borde gå snabbt och enkelt med tanke på bordets storlek. Men icke, inget är enkelt.
Två timmar senare. Fnasiga händer. Börjar närma sig. Ett varv kvar innan målning. Herregud, var är Martin Timell när man behöver honom?
Puss

Definiera färg.

Köpte en klänning i Grekland. Dagens projekt är att hitta tråd i rätt färg så att jag kan sy upp den. Inte ens i Grekland gör dom kläder i min storlek. Så vad är detta för färg? Laxrosa, korall, bara rosa? Den är lite ljusare än den ser ut på bilden... Det blir till att ta med klänningen i en pappkasse. Skönt med ännu ett litet projekt att roa sig med.
Puss

Bananrepubliken Grekland.

Ön Poros. Sol, bad, kalamares och vattenmelon. Perfekt.
En av alla hemlösa katter i detta land. Vi förbarmade oss över henne och började mata henne med tonfisk två gånger om dagen. Vi hittade också ett hem till henne. Tyvärr försvann hon dagen innan vi åkte hem. Vi hoppas att någon snäll människa hittade henne och tog med henne hem. Vi hade döpt henne till Gösta.
Puss

Storleken har betydelse

Tyvärr förstår man inte hur stor denna båt är när man tittar på den här bilden. Men om vi säger så här: Jag har en BIG SPENDER bil, den här killen har en BIG SPENDER båt. Eller en så kallad Håll-käften-båt. Grattis.
Puss

Gotland

Tillbaka i Stockholm efter några dagar på fantastiska Gotland.
Sarah Dawn Finer sjöng på Furillen. Kändes som en film.
Sista kvällen åkte vi in till Visby och käkade middag. Vårrullar, revbernsspjäll, räkbollar, biffsallad, tufo... och till efterrätt rabarberpaj med kolakräm och vaniljglass. Japp, så var det.
Puss

Sista dagarna som liten flicka.

Spenderade som sagt några dagar i Karlstad. Det var inte vilka dagar som helst, utan dom sista dagarna som 24-åring. Sista dagarna innan man måste bli vuxen på riktigt, sista dagarna som liten flicka.
Jag valde därför att fokusera på att vara just en liten flicka i en stor värld.
Fick köra stor bil till Karlstad. Fick mig att känna mig som en liten liten flicka.
Träffade en mycket stor och gammal hund. Fick mig att känna mig liten OCH ung.
All dryck i Karlstad serverades i mycket stora glas (läs:blomvas). Kände mig som ett barn.
Nu är är det över. Nu är jag 25. Dax att börja känna sig vuxen.
Puss

Karlstad

Låt mig presentera min fina gudson Oliver och hans mamma, tillika min vän, Malin.
Puss o kärlek

Äpple päpple piron paron.

Åker till värmland imorrn. Lika bra att göra något av äpplena i fruktskålen. Så jag avslutade dagen med att sno ihop en äppelpaj. Så här såg den ut när jag den kom ur ugnen för en timme sen. Tänkte ta med den när jag åker imorrn. Hoppas dom inte märker att jag nu har ätit upp en fjärdedel...
Puss

24 timmar på Gotland.

Min vän Joa har köpt sommarhus på Gotland! I fredag var det dags för inflyttning. Två brudar, en skåpbil och en hel del prylar. Jag spenderade nästan exakt 24 timmar på ön och på den tiden hann vi flytta in, måla sovrummet och bygga ihop Ikeamöbler. Huset kommer bli det finaste någonsin när allt är klart!
Var är karlarna när man behöver dom?
Puss!

RSS 2.0