#side { float: left; width: 180px; margin-top: 300px; padding: 24px 18px 0px 12px; left:-30px; border-right-width: 3px; border-right-style: solid; border-right-color: #CCCCCC; } duracellie -

Sakta men säkert.

Mitt liv är trångt och rörigt för tillfället. Alldeles för mycket att göra på alldeles för kort tid. Därför har också den blogg väldigt låg prioritet. Tänkte dock lägga upp några bilder på hur lägenheten ser ut just nu så att ni kan se att det går framåt. Sakta, men säkert.
Det som tidigare var mitt badrum. I veckan lägger dom in värmegolvet och förbereder för kakel.
Glasblocken mellan vardagsrummet och sovrummet har kommit upp.
Lite färg och fix på det här så...
Puss

Syskonkärlek.

Clinton och Espresso. Ibland kommer dom väldigt bra överens.
Puss

Ellie, byggledare.

Jag kan nu även titulera mig "byggledarassistent".
För en vecka sedan drog vi igång renoveringen av min lägenhet. Och när jag säger renovering menar jag inte byte av köksluckor och målning av taket, utan "gör om gör rätt". Kort sagt, vi gör det från grunden.
Pappa är chef i detta. Han har koll på grejerna och han är den som styr och ställer. Som byggledarassistent har jag som uppgift att vara med och säga hur jag vill ha det och att åka och hämta grejer som behövs.
Det hela kommer ta ca två månader och det känns som att skillnaden kommer att bli ganska markant...
...to be continued....
Puss

Skönt att nån rör om i grytan.

En cyklist i Lund blev påkörd av en bil när han cyklade på vägen istället för på cykelbanan. Bilisten försökte först komma förbi genom att tuta och vinka med när cyklisten inte flyttade på sig körde han på honom och passerade. Bilisten smet sedan från platsen.
Bilisten kommer att åtalas men så även cyklisten, för att han cyklade på vägen. Hurra, säger jag! Äntligen! Som bilist är man alltid the bad guy och om man lånar ett hörn av cykelbanan blir det ett jävla liv och om man tutar på en cyklist som svänger rakt ut i vägen så får man veta att "det alltid är bilistens ansvar att ses sig för".
Jämställdhet, för fan.
Puss

Steve Jobs har fått en ny sektmedlem.

Japp, nu har jag tagit klivet. Jag har blivit en Mac-flicka. Det finns en liten del av mig som känner sig ful, köpt och lurad. Samtidigt som jag är väldigt stolt över min nya, vita ägodel.
Jag har valt att donera en liten del av mina besparingar till Steve Jobs för att få bli en del av hans sekt. Nu är det upp till honom att se till att jag inte blir besviken.
Puss.

Nu kör vi igen!

Semestern är över och de är dax att börja jobba igen!
Big Spender har nu officiellt flyttat in på Sturegatan 58, 2 tr. Kom gärna förbi och säg hej! Men ring innan så att vi inte är ute och åker...
Vårat lilla kontor är 15 kvm stort och har tre skrivbord. Vi hyr in oss hos produktionsbolaget Newsmakers.
Det fattas whiteboard, bokhylla och pennställ. Men det kommer! Ännu så länge är vi bara väldigt nöjda med att ha en riktig arbetsplats.
Puss!

RSS 2.0