#side { float: left; width: 180px; margin-top: 300px; padding: 24px 18px 0px 12px; left:-30px; border-right-width: 3px; border-right-style: solid; border-right-color: #CCCCCC; } duracellie -

Alla vägar leder till Telefonplan!

Då var äventyret i malaysia över för den här gången. Efter att produktionen hade avslutats åkte jag och mina föräldrar till Tioman för att bo över där några dagar. Vi hamnade på en väldigt fin resort där temat var "Lugn". Det serverades frukost, lunch och middag på givna tider. Förutom det, hände absolut ingenting. Efter att ha sprungit i ett ekorrhjul i två månader var detta ett effektivt sätt att varva ner. Efter två dagar befann man sig i ett tillstånd som kan liknas vid koma.

Efter rehabiliteringen på Tioman var det dax för två dagars shopping i Kuala Lumpur. Här var tempot betydligt högre och min filosofi var "mest shoppat innan kvällen vinner". Jag kan nu bekräfta att två månader på en öde ö leder till ett sjukligt beteede i mötet med ett shoppingcenter. Men jag gick levande, lycklig och fattig ur upplevelsen.

Väl tillbaka i Sverige är allt som vanligt. Det presigelösa och förhållandevis enkla livet är nu historia. Man har inte ens hunnit innanför dörren innan man börjar skriva "TO DO" listor. Ens liv blir återigen som en tävling, effektivt och högpresterande där allt handlar om att göra så mycket som möjligt på kortast tid. Som drt alltid har varit med andra ord. Inte ens lite eftertanke på andra sidan jorden kan förändra det. Skillnaden är bara att man nu gör det fast man vet att man är en idiot och att det egentligen inte leder någonstans.

Nu väntar många trevliga stunder med vänner, Clinton och familj i solen! Vem sa att det inte kan vara högsommar på Telefonplan?
Puss

Att något så litet ska behöva ta så mycket skit...

Idag hade jag min sista lediga dag på det här projektet. Jag och några vänner drog då till Rawa, en vacker ö 15 minuter bort, för att få lite lugn och ro. Där blev det slappa i hängmatta, äta grillad fisk och mycket bad.

Några av grabbarna i gänget ägnade sig åt mer galna aktiviteter som att hoppa från högsta punkten på båtbryggan och åka rushkana med huvudet före. Jag avstod från detta eftersom jag inte ville riskera att skada mig såhär dagarna innan dom stora finalerna. Jag slöade därför istället. Väldigt skönt.
När jag skulle förflytta mig från hängmattan till sandstranden bestämde jag mig för att gena över båtbryggan. Jag var på riktigt bra humör och gick och log i solskenet. Jag skulle ta ett dopp, sedan köpa en glass och lägga mig i en solstol och läsa. Livet var bra härligt. Precis när jag började fundera på vilken glassort jag skulle köpa klev jag upp på båtbryggan och tog några bestämda steg mot andra sidan... höger, vänster, höger, AJ SOM FAN! Något hade lagt sig i vägen för min vänter fot! Antalet svordommar som uttalades just då var många... Finns det något som gör så ont som när man slår i tån? Tror inte det. Jag stutsade över bryggan och glode på hörnet på en påle som var roten till allt det onda. Hade den inte funnits hade detta aldrig hänt! Jag tog mig ner på andra sidan och satte mig ner för att ge min lilltå lite kärlek efter detta spektakel. Då såg jag att den inte riktigt såg ut som den brukade. Den pekade inte framåt utan rakt ut åt sidan. Jag blev snabbt ganska tveksam till om det var en bra grej... Något var väldigt fel och jag ville inte att min lilltå skulle spreta på det viset. Jaha, vad göra? Kan nån rädda min lilltå. Nej, ingen kom undsättning. Allt ska man göra själv. Så jag tog ett djupt andetag, grep tag om tån och böjde tillbaka den. Det gjorde jävligt ont.

Jag spenderade eftermiddagen med att hoppa omkring på ett och ett halvt ben och tycka lite synd om mig själv medan jag åt jordgubbsglass.
Träffade läkaren på kvällen och fick diagnosen bruten lilltå. Fan.

Puss

Tioman!

När man har en dag ledig i tv-fabriken får man göra vad man vill! Igår valde jag och elva glada kollegor att åka till Tioman och dyka, bada, snorkla... jag man kunde välja aktivitet helt själv... 




Tobbe körde sitt första dyk på 14 år...

Micke uppgraderade sitt dyk cert. till "Advanced"...

Själv satsade jag på advanced snorkling. Mycket bra.

Nej.. nu vet jag vad du tror jag håller i min hand till vänster! Det är inte det, det är en sjögurka! Vems skulle det annars va lixom? Som bara flöt runt i vattnet utan ägare?

Sen var det dax för shopping. 10 kollegor köpte sprit, Ellie köpte armband. Moget.

Puss o kram!

RSS 2.0