#side { float: left; width: 180px; margin-top: 300px; padding: 24px 18px 0px 12px; left:-30px; border-right-width: 3px; border-right-style: solid; border-right-color: #CCCCCC; } duracellie -

Bostadsrättsförening


Japp, här har vi bostadsrättsföreningens styrelse. Minus Sanna, som tar bilden.
I helgen hade vi vårstädning. Det innebär att man krattar och sopar i grupp och sedan äter korv med bröd.
I mitten ser vi Dennis, styrelsen ordförande. Han är killen med ordning och reda som ser till att styrelsens alla papper sitter i en pärm. Han är också killen som ringer om saker som behöver fixas och kollar alla fakturor. Sånt tar en jäkla tid. Han har vid något tillfälle hävdat att han tycker att det är roligt. Han är med andra ord väldigt uppskattad i styrelsen.
Till vänster ser vi Christian. Han är suppleant och under vårstädning blev han även grusansvarig. Det innebar att han bar tunga säckar med grus. En uppoffring med andra ord. Det är sånt vi gör, i bostadsrättföreningen Färgpennen 2.
Sanna är tjejen som ringer till Familjebostäder när det behövs. Det är tunga samtal. Det är ungefär som att ringa till vårdcentralen. Det tar en jävla tid och sen händer det ingenting. Men Sanna biter i det sura äpplet och gör det ändå. En uppoffring.
Till höger ser ni mig, som förövrigt ser ut som att jag fått något i ögat. Min uppoffring? Hm, jag handskas med diverse hetsiga grannar... En oppoffring? Ja, faktiskt.

Puss

Det kanske är mig det är fel på?


Är det jag eller den som skapat denhär skylten som inte förstår innebörden av "Stamkund"?

Just nu.

Detta händer just nu.


Väldigt trött Zeke sitter och jobbar.



Väldigt nöjd Clinton sitter och tittar på tv.

Väldigt snart ska vi alla gå och sova. Puss
ps. nån som reagerade på att det började snöa idag? nån mer än jag som blev sugen på att ta livet av sig?

Norska, ha!



Japp. Nu har jag insett att jag ska stå i bikini om 2 veckor. Så är det sallad som gäller. Til lunch blev den en sallad med italiensk skinka med konstig stavning, tomater, sallad, avokado och feta. Sjukt nyttigt!

Sitter nu och myser med bästa Phrida. Vi slog precis på tv:n och där står Alexander Ryback och sjunger i Så Ska Det Låta. Norrmannen som vann Eurovisionsongcontest du vet. Han gick precis upp och sjöng en sommarvisa, på svenska! På perfekt svenska! Jag har alltid sagt att norska är ett skojspråk och att norrmännen driver med oss! Och där ser ni, dom kan om dom vill! 

Puss

Alexander Ingels?


Alexander Ingels sitter och ser klurig ut i redigeringen. Med det är två saker i bilden som inte stämmer...


1) Loggan på skylten är inte Big Spenders...
2) Namnet på skylten är inte Alex...

Puss

Göteborg.

Idol var i Göteborg i helgen och det var många förväntasfulla som stod i kö för att söka jobb som popstjärna.
Det blev en lång arbetsdag, 16 timmar för att vara exakt. Men några av dessa var faktiskt stjärnor, så de var de ju värt...



I söndags var jag ledig och passade på att gå en sväng i Göteborg innan vi åkte tillbaka till Stockholm.
Göteborg är en fin stad och denna dag var det dessutom soligt och varmt. Det fanns dock mycket som bevisade att Göteborg egentligen är en by och som får en att sakna Stockholm;

*P-automaterna tog inte Visakort. Hm, mynt känns väldigt 1999.
*Salladsbaren vi åt lunch på tog inte kort. Detta fick vi dessutom veta när vi redan beställt och fått våra sallader. Att springa till Bankomaten känns väldigt 2003.
*Butikerna har öppet 12-16 på söndagar. Det känns väldigt Kristianstad eller Ö-vik.
*Göteborgarna blev väldigt nyifkna och intresserade när ett gäng Inkaindianer ställde sig och sjöng folkmusik. Det verkar vara väldigt nytt och udda i Göteborg. Det känns att man inte är i huvudstaden.

Puss

Alla heter Glenn i Göteborg...

Påväg till Göteborg. Fem och en halv timme i bil. Men med musik och trevligt sällskap är det ganska mysigt.


Vi gjorde ett kort stopp på en väldigt ensam busskur i Finnerödja. Det var svårt att tänka sig vem som brukar stå där och vänta. Förmodligen någon som vill hdrifrån.
Det känns samtidigt skönt att veta att det då och då passerar en buss och håller busskuren sällskap. Den ser ut att behöva det. Jättemycket.

 
Hittade vi någonting mer i Finnerödja? Nja, massa ölburkar. Slängda i diket längst vägen. Slutsats: Den osynliga befolkningen har sysselsättning och färdas i fordon.

 
Finnerödja bjöd oss i allafall på en fin solnedgång. Skönt att inte solen också har övergivit Finnerödja. Den behöver all sol den kan få.

Puss 

Bada i ett halvt ägg.



Gick förbi ett väldigt fint badkar idag. Ett jättestort halvt ägg som man kan bada i.
Skulle vilja ha ett sånt. I mitt vardagsrum.

Puss

Topshort model.




Ny säsong av Top Model. Kan inte säga att jag är väldigt insatt i programmet, men jag har ändå noterat att Tyra Banks denna gång letar efter en "kort" modell. Alltså en tjej som inte är 185 cm. En av tjejerna var enligt Tyra själv "helt galet" kort, 163 cm! (4 cm längre än mig)

Så vad är då den stora skillnaden mellan denna säsong och dom tidigare? Jo, att modellerna filmas snett ovanifrån istället för snett underifrån. Man ser alltså mittbenor iställer för näshår. Så kan de gå när man är kort...

Puss

Kvällsmål.

Det har bakats bröd på Norrbackagatan! Grahamsbröd för att vara exakt. Blev ett lagom kvällmål efter en stadig lunch. Det är lite meditativt att baka, man blir lugn. Och omtyckt. Kanske inte vore så dumt att bli hemmafru trots allt?



Puss


Hur börjar din dag?

Om jag får välja vill jag kliva upp kl 9 på vardagarna. Då är jag utvilad, fokuserad och redo att mig ann dagens utmaningar. Jag vill också gärna ligga och dra mig i en kvart innan jag kliver upp.
Min katt, Clinton, har exakt samma önskemål. Det innebär att han, när klockan ringer, kryper upp från fotändan  och lägger sig på mitt bröst eller vid min huvudkudde. Sen vill han gosa en lång stund innan det är dax att gå upp och äta frukost/torrfoder med kycklingsmak.
Skönt att vi tänker likadant. Jag och Clinton.


puss


Långfredagshäng.

Långfredagen är verkligen en lååång fredag. Den är garanterat längre en alla andra fredagar på året. När man tror att det är kväll så är det knappt eftermiddag. Ganska skönt. Speciellt om man får spendera denna dag med med människor man tycker om, lite extra länge.
På Långfredagskvällen kom min barndomsvän Tessan på besök med sin kille Reda. Jag och Tessan har känt varandra sedan vi var tio år och är fortfarande goda vänner. Vi ses inte lika ofta som när vi var yngre men trots detta har vi väldigt trevligt när vi väl ses. Den här gången fick jag dessutom chansen att lära känna hennes kille lite bättre. Han flyttade hit från Egypten för en månad sedan och vi har bara träffats en gång tidigare.
Men nu känner jag mig trygg, Tessan är i trygga händer.


Puss
  

Glad Påsk.

Glad påsk alla! Njut av alla ägg.
Detta fina ägg fick jag av en väldigt fin kille.



Puss på honom.

 

Mm. Hon är ganska snygg.

Jessica är inte ful i denna skapaelse. Hon är i och försig snygg i de mesta. Men jag tycker att klänningen är så fin att jag nästan skulle vilja gifta mig i den...
Ja ok. Jag fattar också att jag inte blir lika snygg som hon är bara för att jag sätter på mig en likadan klänning, men ändå! Jag gillar!

Puss

2012

Jag såg filmen 2012 igår. Kan inte påstå att jag hade speciellt höga förväntningar. Ville ha lite spänning och specialeffekter, är det mycket begärt? Specialeffekter fick jag gott om, men spänning... noll. Noll. Storyn var lika trovärdig som Björnes magasin, manuset var lika välskrivet som en inköpslista och det hela var lika förutsägbart som en Finlandskryssning.
Jag måste dock medge att jag blev underhållen eftersom man många gånger fick chansen att skratta åt ännu en kliché som uttalades på rutan.
Behöver jag berätta att den osympatiske ryssen dör på slutet och att John Cusack får sin kärlek? Nytänkande!

Puss 

RSS 2.0