#side { float: left; width: 180px; margin-top: 300px; padding: 24px 18px 0px 12px; left:-30px; border-right-width: 3px; border-right-style: solid; border-right-color: #CCCCCC; } duracellie -

The Elgigant

Fördelen med stora kedjor som Elgiganten och SIBA är att dom har ett stort sortiment och att dom ofta är ganska billiga. Nackdelen är att det tar en jävla tid att hitta det man söker och att dom ofta är väldigt ineffektiva.

Jag var inne på Elgiganten för en vecka sedan och köpte DV-band. Upptäckte självklart att dom inte behövdes och åkte därför till butiken igår för att lämna tillbaka dom. Hade duktigt sparat kvittot, prislappen på banden och hade självklart med mig kontokortet jag betalat med. Tänkte att detta förmodligen skulle gå fort och parkerade därför utanför entrén till Elgiganten på Kungsgatan och sprang in. Jag ställde mig i kö till kassan och suckade över hur lång den var. Efter en stund var jag äntligen framme. Jag slängde fram kvitto, band och kontokort och förklarade vänligt att jag ville lämna tillbaka dom. Kassörskan tittade hastigt på kvittot och svarade:

-Jaha, du ska lämna tillbaka. Då måste du gå en trappa upp.

Fan, 10 minuter i kö helt i onödan. Jag drog åt mig mina saker och gick mot rulltrappan. På vägen spanade jag efter en skylt som förklarade att ”ÅTERKÖP GÖRS EN TRAPPA UPP” för att bespara kunderna tiden i kassan. Tror ni jag hittade nån? Icke. Inte ens en liten jävel vid kassan.

En trappa upp tog jag en nummerlapp och ställde mig i en ny kö. Även detta tog en stund. Väl framme gjorde jag om proceduren och la fram mina saker. Tjejen bakom disken tog mina band och gjorde en stjärna på kvittot, sen sa hon:

-Pengarna får du tillbaka i kassan en trappa ner.

What?! Ska jag ställa mig i kassakön igen? Ja, tydligen. För den här bruden hade inga penningar att dela ut. Dags att ta rulltrappan ner och avsluta där allt började.

10 minuter senare gick jag ut från Elgiganten med mina pengar och svor över denna ineffektivitet.

Nej, jag hade inte fått nån p-bot. Och det var tur för Elgiganten. För oj va dålig stämning det hade blivit…

 

Puss


Sockerchock

Har du nån gång funderat på vad som händer om man ger en tv-redaktion ett fat med socker?
Låt mig visa.

Före.


12 minuter senare...



Men oj vad sockerchock kan skapa tv-historia.

Puss

Det omodernaste som finns?

Ett solarium med neonskyltar i förorten. Mer omodernt än så blir det inte 2009.


Väldigt 1997.

Puss


Jag har blivit gudmor!

Detta vackra knyte föddes i Karlstad kl 06.36 i morse! Han är 51 cm lång och väger 3140 gram. Han heter Oliver och är väldens coolaste gudson! Välkommen till världen! Vi ska ta väl hand om dig!

Puss

Puss


Till dig.

Våga Vägra Vanlig Mössa

Gustav är inte rädd för att ta saker till en ny nivå.

Men köpte han den? Nej.
Kommer han få den i julklapp? Ja.

Puss

RSS 2.0