#side { float: left; width: 180px; margin-top: 300px; padding: 24px 18px 0px 12px; left:-30px; border-right-width: 3px; border-right-style: solid; border-right-color: #CCCCCC; } duracellie -

Problemlösning.

Eftersom temat för dagen är djur...
Katten Clinton är törstig och har tvåalternativ.
1) Kattskålen. Anpassad efter katters förutsättningar. Bred, låg, välfylld och placerad på golvet.
2) Vattenkannan. Hög, smal, nästan tom och placerad på köksbordet.
Inget svårt beslut...
Puss

Född med kläder, men ändå klädd.

Japp. Min kollega ägnar sig åt att klä på sin hund. Enligt honom själv är det ett måste eftersom den lilla kraken fryser annars... En vacker dag, ganska snart, ska jag prova att ta på denna på Clinton och se om han gillar det.
Katt i mjukisdress. Kan bli kul.
Puss

Ny friss.


Det är ganska svårt att vara kreativ med mitt hår. Det är som det är. Tjockt och långt. Men idag testar jag ett nytt sätt att hantera barret. Ser du nån skillnad? Nehe. Ok. Men jag känner mig ny och gillar't!
Puss

Mm.

Let's go red!
Puss

Mm.

Man vet att man bor i ett överflödssamhälle när det finns 154 olika kaffebryggare att välja på på Mediamarkt...
Puss

Inte ok.

Man vill ju bara veta vad som sas på mötet där det bestämdes hur VitaePros nya tv-reklam skulle se ut. Man undrar också om dom är nöjda med resultatet?
En borttappad 40-åring sitter i plattat hår och rosa ögonskugga framför en sammetsgardin och berättar hur bra VitaePro är... jag orkar inte.
Nånstans i Sverige har vi en CD, en scenograf och en statist som just har förlorat sitt medborgarskap! Grekland producerade bättre tv-reklam 94...
Puss

Älsklingar.

Låt mig presentera två älsklingar som satt i min soffa en sen kväll förra veckan.
Phrida: Min fru, min vän och min psykolog. Kvinnan som alltid har något klokt att säga och som förstår precis vad man menar. Hon är varm, närvarande och klarsynt. Och när jag som bäst behöver henne så finns hon där, i min soffa.
Clinton: Ja, honom har vi ju pratat om förut. Men förutom att han är det mjukaste som finns så bjuder han på villkorslös kärlek. Oavsett hur man ser ut, hur man mår eller vad man gör så tycker han alltid att man är det finaste som finns! Nu, förstår jag bättre än nånsin, vad det är värt.
Puss mina älsklingar!

Lets color life!

En vit vägg i hallen blir rosa.
I helgen ska det köpas färg så att en vit vägg i sovrummet snart kan bli ljusgrå.
Och tack för hjälpen Petra. Vad skulle jag göra utan dig?
Puss

Bröllop 2011?

Hade inte räknat med att mötas av ett frier när jag öppnad facebook i morse.
Så här stod det i ett mail i min inbox:
"hi dear. i am single pakistani boy staying in saudi arabia(KSA) for job. i am really very much nice, sincere and caring person. i saw your sweet picture in facebook and really love it. i wish to make you my nice life partner and hope you will accept my proposal with love. i will wait for your loving response. thanks."

Men vad säger ni? Kanske är dax att göra något oväntat? Pakistan ska vara trevligt har jag hört.
Även om jag inte visste att mannen i mitt liv skulle ha mustasch, snedbena och se livsfarlig ut...
Puss


RSS 2.0