#side { float: left; width: 180px; margin-top: 300px; padding: 24px 18px 0px 12px; left:-30px; border-right-width: 3px; border-right-style: solid; border-right-color: #CCCCCC; } duracellie -

Hejdå Sverige!


1 dag kvar.

Ok, nedräkningen fortsätter. Ändå gör det mig lite stressad med tanke på allt jag skulle vilja hinna med innan jag åker. Har insett att en tredjedel av det som står på listan kommer att få vänta tills jag kommer hem. Världen kommer inte gå under.
Idag ska man också hinna pussa på dom man kommer att sakna. Oj, vad jag pussar! Det är nästan som om jag börjat sakna redan innan jag åkt. Men det är ett sunt saknande. För några år sedan åkte jag iväg på ett långt jobbprojekt och lämnade dom som då stod mig närmast hemma. Det var fruktansvärt. Jag grät nästan hela flygresan, 13 timmar. Det var nästan så att det gjorde ont i kroppen.
Det var ett osunt saknande. Det byggde på rädsla. Nu är det ett sunt saknande som bara bygger på att jag mår så bra av att vara nära dom jag älskar att jag tycker att det är synd att gå miste om det i några veckor. Men jag är inte rädd, så det kommer inte börja göra ont i kroppen. Bra.
16 timmar kvar, borde börja packa.
Puss

Passar på.

Två dagar kvar tills jag lämnar detta gråa land för solen! Längtan är total. Ändå kan jag inte låta bli att tänka på dom saker jag kommer att sakna när jag är borta. Vad är det?! Jag ska ju inte vara i borta i närheten av så länge som jag varit på mina jobbresor tidigare. Okej att jag kommer sakna mina absolut närmaste, den saknaden börjar nog på Arlanda. Men jag passar till och med på att äta saker som jag inte tror att jag ska hitta där. Idag: Macarones. Hur ofta äter jag macarones? Har ätit det tre gånger i hela mitt liv! Kommer jag börja sakna macarones när jag är borta? Nej. Inte troligt. Ibland är man inte logisk.
Puss

Jobb-bakis.

Har spendrat två dagar i en studio. Två långa dagar. Idag kom baksmällan. Det är då kroppen strejkar och huvudet inte kan sortera tankar. Med andra ord, man ser ut och pratar som en knarkare. Inte helt vackert.
Just därför valde jag att sova fram till lunch och sedan äta lunch på Vurma med min bästa vän.
Det är det bästa och kanske det enda sättet att hantera en jobb-bakisdag. Det fungerade ganska bra.
I morgon är en ny dag.
Puss

Nöjd.

Jag slutade sent idag. I tv-banschen finns det inga röda dagar utan vi har haft rep hela dagen. Jag åkte från Kvarnholmen strax före halv 8 och kunde bara tänka på alla goda saker jag ville äta till middag. Med tanke på att jag kom hem sent och dessutom har två väldigt långa arbetsdagar framför mig hade det varit helt ok om jag köpt hämtmat och bara slängt mig på soffan. Men istället åkte jag till Coop och handlade för att sedan åka hem, slå på John Mayer och laga älgköttbullar med potatismot. Otroligt nöjd.
Efterrätt. Att baka kändes som överkurs.
Puss

Dagens iakttagelser

Cupcakes i sin minsta, finaste form. Precis så små att man kan äta alldeles för många. Man tror att dom inte räknas eftersom dom är så små. Jag ska ha bikini om en vecka. Det hindrade mig icke!
Helt klart ett problem när det är filmförbud i en tv-studio... Vi bröt mot det idag.
Puss

The voice.

Idag hade The Voice premiär i TV4 och redaktionen som jobbat med programmet samlades, åt lite mat och tittade på programmet i grupp. Det är ändå härligt att sitta där och se när det vi jobbat med på ett kontor och i en studio sedan visas för resten av Sverige. Nu väntar alla med spänning på tittarsiffrorna...
Längst fram till vänster ser ni Joa, THE producent. Hon är alltså inte bara en fantastisk vän utan även grym på sitt jobb. Jag blir stolt.
Puss

8 dagar.

Ikväll åt vi middag hos Petra. Ganska mycket av tiden gick åt till att konstatera att det nu bara är 8 dagar kvar tills vi lämnar detta land för soliga Vietnam. Men vi hann äta lite glass också. Ben & Jerrys. Det var som vanligt en magisk stund.
Dagens empatidusch går till stackaren som vann några miljoner på Postkodlotteriet men sedan fick vinsten återkallad för att Skatteverket tappat bort lappen om adressändring som hon skickade in för 8 månader sedan.
Man måste känna sig blåst av livet...
Puss

Jag kan inte sluta tycka att dom är idioter.


Russell Brand och Katy Perry skiljer sig efter 14 månader. Han tjänar några 100 miljoner på affären. Pengar som han förmodligen kommer att gå miste om i nästa skiljsmässa.
Att hålla ihop det i 14 månader är trots allt lång tid om man bor i Hollywood. Sinead O'connor skiljer sig just nu efter 16 dagars äktenskap. Det var hennes fjärde.
Hollywood, platsen där trasiga människor försöker vara ihop med varandra och har sönder varandra på vägen. Fint.
Puss

Gott nytt år!

Ännu ett år har passerat. Och ett nytt har påbörjats. Jag valde att fira det hela i lugn och ro. Kan trots allt inte tänka mig ett bättre avslut på året än att äta god mat med människor man älskar.
I fredags besökte jag och Joa ett creperie. Dom hade en egen gästbok där man fick skriva något till någon man älskar.  Jag hittade den här....
Kärlek i sin finaste, och sorgligaste, form.
Puss

RSS 2.0